2. Sexual kung fu

Current Status
Not Enrolled
Price
247
Get Started

Welkom bij Module 2 van Taotraining, met als centraal thema de seksuele kung fu en meer specifiek 'Medicijn' maken.

Opbouw
In Les 1 gaan we uitgebreid in op wat seksuele kung fu is, op de drie verschillende sporen die je kunt volgen en wat de voornaamste resultaten zijn van de training. In Les 2 zoomen we in op het echte thema van deze module, 'Medicijn' maken. We schetsen alvast de complete techniek en introduceren de belangrijkste begrippen. De kern van deze module bestaat uit Les 3 t/m 9, waarin je minutieus leert werken met elk afzonderlijk stukje van de techniek van 'Medicijn' maken. Les 10 gaat over de toepassing van deze techniek in het dagelijks leven en Les 11 geeft een aantal ondersteunende oefeningen. Alleen Les 12 is niet direct verbonden met de seksuele kung fu: hier zet je nieuwe stappen in de Droomtraining.

Praktisch
De 12 lessen vind je in het overzicht aan de rechterkant (op desktop) of onderkant (tablet / mobiel). Iedere les (bijvoorbeeld Les 1: seksuele kung fu) bestaat uit verschillende onderwerpen (bijvoorbeeld 1.1: onsterfelijkheid, 1.2 beheren en transformeren, etc.). Deze onderwerpen worden zichtbaar in het menu zodra je op de bijbehorende les klikt. Elke les begint met een essential, een video van ca. 10 tot 15 minuten waar Reinoud in gaat op de essentie van die les. Je voortgang in de module wordt visueel weergegeven met vinkjes in het menu, zodat je altijd gemakkelijk kunt zien waar je was gebleven.

Aandachtspunten

  • Onderaan elke essential, aan het begin van een les, staat rechtsonder een knop 'Volgende les'. Eerlijk gezegd is dit niet zo'n handige knop, want als je daarop klikt ga je naar de volgende les, terwijl je natuurlijk eerst alle onderwerpen uit deze les wilt doornemen! Om vanaf de essential naar het eerste onderwerp van de huidige les te navigeren, moet je dus niet klikken op de knop 'Volgende les', maar moet je in het menu op dat onderwerp klikken. Voorbeeld: heb je de essential van Les 1 bekeken, klik dan niet op de knop 'Volgende les' (want dan ga je meteen naar Les 2), maar in het menu op '1.1 Onsterfelijkheid'. NB: als je 1.1 hebt gelezen, kun je rechtsonder wél klikken op de knop 'Volgende onderwerp'. Daarmee ga je automatisch naar 1.2, et cetera.
  • Onderin het menu, dus onder de 12 lessen, vind je twee knoppen: 'Overzicht alle meditaties' en 'Overzicht alle video's'. Via deze knoppen kun je later, als je op zoek bent naar een specifieke meditatie of instructievideo, gemakkelijk door het instructiemateriaal navigeren, zonder dat je daarvoor op zoek moet in de lessen zelf.
  • De essential-video's bij Les 3 t/m 9 waren eerder onderdeel van de oude Module 3 over seksuele kung fu voor vrouwen. Inhoudelijk geeft dit geen enkel probleem (de essentie van wat mannen en vrouwen in deze module leren is nagenoeg hetzelfde), maar het zal hier en daar opvallen dat er alleen wordt gesproken over eierstokken en niet over testikels. Daarnaast wordt er af en toe verwezen naar oude, niet langer kloppende modulenummers, met name de oude Module 2. Laat je hier niet door afleiden, want de inhoud van de video's is nog steeds actueel en up to date!
Index
Course Home Expand All