6M. Het temmen van het Wilde Paard

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Welkom bij Module 6, het temmen van het Wilde Paard. In deze module gaan we dieper in op de seksuele transformatie ofwel de seksuele kungfu, het fundament onder de training.

Module 6 kent twee versies, een mannenversie en een vrouwenversie. Vrouwen leren in de vrouwen-editie van deze module onder meer werken met het Jade Ei en de borstmassage. Mannen leren in de mannen-editie, de versie die je nu voor je hebt, onder meer specifieke testikelmassages, en ze maken een begin met het scrotale gewichtheffen.

Zowel mannen als vrouwen leren werken met de Vier Pompen in de ruggengraat en met de krachtige oefening de Powerlock, beide IJzeren Hemd technieken die gebruikt worden om de seksuele energie op krachtige wijze te kanaliseren.

Daarnaast introduceren we in deze module het werken met Parelbewustzijn in combinatie met de seksuele kung fu. Dit is een wezenlijke toevoeging aan de training die zeer ondersteunend werkt bij het de-traumatiseren en het herstellen van schade die je mogelijk opgelopen hebt - of veroorzaakt hebt - in je leven.

De opbouw van deze module is identiek aan die van de vorige modules. In de rechterkolom vind je het overzicht van de lessen, de onderwerpen, de audio en video. Er wordt automatisch bijgehouden wat je wel en niet gedaan hebt in de module, zodat je altijd makkelijk terugvindt waar je gebleven bent.

Pioniers

De intentie van Taotraining is dat de technieken, inzichten en oefeningen die we aanbieden alom bekend zullen worden in deze cultuur. Met elkaar zijn we op dit moment pioniers. Van ons zal afhangen of het gedachtegoed en de training ervan ook in het Westen voet aan de grond krijgt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naasten en voor de ontwikkeling van de beschaving als geheel is dit in onze optiek van cruciaal belang. Het taoïsme vond eeuwenlang een vruchtbare voedingsbodem in China, maar het taoïstische gedachtegoed is niet per se Chinees. Het is van iedereen.

We wensen je veel plezier met deze nieuwe module!