7 jaren programma

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

We hebben hier een centrale pagina over Corona en de trainingen

Deelnemers 7 jaren programma

Als deelnemer van het 7 jaren programma, vind je nu je meditaties en werkboeken hier. Je vind elk weekend terug in de 'lessen' en onderwerpen aan de rechterkant (onderkant op mobiel).​

Aanmelden weekend 23 - 28 en 29 augustus
Meld je via deze link aan voor weekend 23: https://taotraining.nl/7jp-deelname-weekend-23-28-en-29-augustus-2021/

Let op: Deze aanmelding staat los van eerdere betalingen, dit betreft alleen de reservering voor het weekend. Zo rond het weekend gaan we kijken wie er niet deelneemt en zullen dan eventueel betaalde bedragen retourneren. Heb je nog niet betaald dan staan de betaal links onderaan deze pagina.

De trainingsweekenden
Check de agenda voor de juiste data.

Chinareis
De reis is tot nader order uitgesteld naar april 2023

De weekends in 2020
In 2020/2021 vervalt de verplichting om weekends in te halen.
Er komen geen mogelijkheden om in te halen dus gemist is ook echt gemist. Schrijf ze daarom vast in je agenda want het zijn juist erg boeiende en belangrijke weekends.

Smoelenboek Joliet
Download hier de laatste versie van het smoelenboek van Joliet
Omdat Google het ondanks onze instellingen toch publiek beschikbaar maakte, is dit bestand nu een ZIP (gecomprimeerd bestand) met een wachtwoord. Je kunt het vast wel raden als ik begin met: Zwaardb*******

Paqua Joliet

th paqua joliet
Klik op het plaatje om te downloaden

Onderwerpen weekenden

Het komende jaar staat in het teken van een veilige en bewuste overgang van Parelbewustzijn naar Zwaardbewustzijn, de tweede inwijding van de in totaal zeven stappen naar Wijsheid.

Weekend 21 – Wisdom Nei Kung Advanced
In dit weekend maken we een begin met de overgang van Parelbewustzijn naar Zwaardbewustzijn. Alle thema’s van de voorgaande weekenden smelten hier samen. Hoofdthema: de samenhang tussen de seksuele kung fu en de hersengolven, en de functie van het Corpus Callosum.

Weekend 22 – Seksuele Kung Fu Advanced
Eindelijk is het zo ver. In dit weekend komt de pornografische verslaving van de vrouw aan bod, alsmede hoe de man dit faciliteert. We hebben jaren toegewerkt naar het doorbreken van dit taboe. Dit weekend staat in het teken van voortschrijdend inzicht in de seksuele kung fu.

Weekend 23 – Parelbewustzijn Advanced
Dit is het laatste weekend waar we actief aan de slag gaan met Parelbewustzijn. Langzaam maar zeker ontstaat een constante interactie tussen krijgskunst en heling en krijgen we grip op Stuwing en Demping. De werking van de chakra’s in Chong-mai  komt aan bod en we gaan dieper in op de vraag: waar en wat ben ik?

Weekend 24 - Zwaardbewustzijn
In dit weekend stappen we over de drempel van de Tweede Inwijding. We komen in een geheel nieuwe laag van potentieel bewustzijn. De twee zwaarden ‘De Groene Slang’ en ‘De Witte Regenboog’ zullen in het Innerlijk Landschap worden onthuld. De verzamelpunten zullen transformeren tot vormen van waarachtig Vuur, Water en Aarde.

De data voor het 7JP vind je in de agenda: https://taotraining.nl/agenda-7-jaren-programma/ en onder op deze pagina.

Trainingsweekends betalen

De de uiterste betaaltermijn voor weekend 23 is 5 weken van te voren.

Weekend 23 vind je hier:
https://taotraining.nl/?add-to-cart=27356

De de uiterste betaaltermijn voor weekend 24 is 5 weken van te voren.
Weekend 24 vind je hier:
https://taotraining.nl/?add-to-cart=27357

Let op de termijn van 5 weken voor aanvang. Boek je nog na die datum dat komt er 50 euro administratie kosten bij en is er geen zekerheid van deelname. We laten na betaling weten of er nog een kamer beschikbaar is. 

De trainingsdata staan in de agenda

De FAQ vind je weer gewoon in het menu aan de onderkant van de pagina's.

Betaling, annulering en wijzigen deelname weekenden 7 jaren programma.

De lokaties dwingen ons om 5 weken van te voren de kamers te boeken, wat betekent dat voor die tijd ook de betaling voor dat trainingsweekend binnen moeten zijn. Betaal je later dan is er geen zekerheid meer dat je nog kunt deelnemen en komen er 50 euro administratie kosten bij.
Annuleren van de boeking binnen de 4 en 2 weken voor de training betekent 120 euro kosten die we door moeten rekenen. Annuleren binnen 15 dagen voor aanvang kost 200 euro. Bij een annulering binnen 8 dagen is geen restitutie meer mogelijk.

Online modules

Vergeet niet dat je als deelnemer aan het 7 jaren programma ook de online modules voor een symbolische 47 euro aan kan schaffen.
Je gebruikt daarvoor de code: DEELNEMER7JP tijden het afrekenen. Momenteel staan modules 1-8 online.
Daarnaast zijn (oude)module 1-4 vernieuwd en samen gevoegd in de vernieuwde Modulea 1-3. Zeer de moeite waard om mee omlaag te trainen er is een flink deel aan nieuwe interpretaties toegevoegd een een groot aantal video's vernieuwd en toegevoegd.
Bestaande gebruikers van Module 1-3 krijgen automatisch en gratis toegang tot de vernieuwde serie. De oude Modules worden binnenkort uit gezet.

Agenda

[MEC id="44103"]