Jaarprogramma 2020/2021 (Parelbewustzijn)

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Laatste nieuws:

Extra online trainingen
De extra online trainingen vind je terug in het menu rechts of onder deze pagina.

We hebben hier een centrale pagina over Corona en de trainingen.

Let op: weekend 2 is verplaast neer 3/4 juli .
Weekend 3 staat nu definitief op 25/26 september
Weekend 4 is onveranderd op 6/7 november
Alle trainingen vinden nu plaats op Landgoed Zonheuvel

De volledige agenda staat onderaan deze pagina, daaarin ook de nieuwe Q&A data.


Beste deelnemer,

Welkom bij het Jaarprogramma Parelbewustzijn 2020/2021. 
Eerst volgt inhoudelijke informatie over het Jaarprogramma. Daarna volgt de praktische info.

Van elk weekend staan hier de audio en video-opnames. Fantastisch om nog eens te beluisteren als je geweest bent, en uiteraard onmisbaar voor de mensen die een weekend moesten missen. Je vind ze rechts aan de zijkant in het menu per weekend. (onder bij mobiele telefoons)

Online deelnemer?

Per weekend vind je rechts (of op mobiel onderaan) een menu link.
Daar vind je de online videostream van het weekend.
Natuurlijk ook terug te kijken voor iedereen.

Live trainen

Het live gedeelte van de Jaartraining bestaat uit 4 intensieve weekenden:

Weekend 1: I-kracht en Innerlijke Glimlach

Je maakt kennis met de vijf vormen van bewustzijn, het fundament van de training. Je leert werken met de Drie Obstakel technieken en de vier stappen om de I-kracht in jezelf wakker te maken. Je krijgt toegang tot het Innerlijk Landschap en maakt een begin met de Innerlijke Glimlach meditaties. Verder: De zeven taoïstische formules van de Witte Zuil en de Zwarte Zuil, kennismaking met het Eerste Vuur en introductie tot de Droomtraining.

Weekend 2: Seksuele Kungfu

Je maakt een begin met de Seksuele Kungfu en leert verschillende technieken om niet-opgewonden seksuele energie in het Innerlijk Landschap vrij te maken en te sturen in je lichaam. Begrippen als ‘Het openen van de Drakenpoort’, ‘De weg van de Non/Monnik’, mono-cultivatie en duo-cultivatie krijgen uitgebreid aandacht. Je krijgt inzicht in de vier vormen van seksualiteit en maakt kennis met de begrippen Ming en Xing. Daarnaast leer je om op een veilige manier te werken met orgastische energie (aparte lesmodules voor vrouwen en mannen). Verder: Inzicht in mannelijke pornografische verslaving. Verdieping van de Droomtraining.

Weekend 3: True Heart – De Vijf Helende Klanken

Je leert hoe je het Hartvuur opent en je maakt kennis met de Vijf Elementen. Je leert werken met de begrippen ‘Kleurbewustzijn’ en ‘Ruimtelijk Inzicht’ en met meditaties zoals de Witte Nevel Meditatie, de Lotusbloem meditatie en de Compassie Glimlach. Ook ontvang je instructies over het werken met de vier pompen in de ruggengraat. Verder: Helende Handen 1. Verdieping van de Droomtraining.

Weekend 4: Parelbewustzijn 1

Tijdens dit weekend ontvang je stap voor stap instructies hoe een Stoofpot te maken. Je maakt kennis met de Vijf Verzamelpunten en leert hoe je in het Innerlijk Landschap een Parel maakt. Verder: verdieping van de Droomtraining.

Praktische info over de weekenden:

Alle weekenden worden gehouden bij Congres Centrum de Werelt in Lunteren. Goed bereikbaar per trein er vaak is er ook een mogelijkheid tot voorovernachting.

Tijden

Zaterdag: 10.00 – 22.00 uur
Zondag: 10.00 – 18.00 uur

Op Zaterdag is er is een ochtendblok, een middagblok, een avondblok en een nachtblok. In het middagrustuur – na de lunch – krijg je de gelegenheid om een powernap te doen. Je traint de seksuele technieken (solo) die bij het jaarprogramma horen, zodat je twee uur later weer fris in de zaal zit. Ook ’s nachts wordt er een uur getraind: je zet je wekker om onder begeleiding een half uur IJzeren Hemd en een half uur Droomtraining te doen. Op Zondag is er geen avondblok of nachtblok.

Accommodatie

Je krijgt een luxe éénpersoonskamer met eigen douche en toilet, ook als je met je partner of een vriend of vriendin komt. De seksuele technieken train je dus altijd alleen. Mocht je de avond van tevoren al willen arriveren of wil je zondagavond nog een nachtje blijven, dan kun je soms op eigen kosten een extra nacht of nachten bijboeken. Dit hang wel van de lokatie af. Zie boven.

Maaltijden

De maaltijden bestaan uit een uitgebreid buffet waar rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische, streekgebonden producten uit de streek.

Dieetwensen
Heb je andere allergieën of dieet, laat het ons dan weten via dit formulier dan geven we het door aan de locatie.

Online trainen

Het andere gedeelte van het Jaarprogramma, even belangrijk als het live gedeelte, is het online trainen: vier modules die je thuis gaat beoefenen. Ruim vóór het weekend aanbreekt ontvang je de desbetreffende module(s). Zo kun je kennis maken met het materiaal en goed voorbereid op het weekend komen, waar we dan samen meteen de diepte in duiken. Module 1 staat meteen tot je beschikking Module 2 komt na het eerste weekend en zo verder. Door de vernieuwing zijn de module nummers iets versprongen maar ze lopen nu in de pas met de weekenden.

Het is een goed idee om Modules vóór het weekend doorgewerkt te hebben.

Overzicht online modules

Hier volgt het overzicht van wanneer je de online modules zult ontvangen:

  • Module 1: zichtbaar
  • Module 2: zichtbaar
  • Module 3 :zichtbaar
  • Module 4: Na Weekend 3

Tijdens Weekend 4 sluiten we de Jaartraining af.

Benodigdheden

  • Makkelijk zittende kleding.
  • Waterfles.
  • Schrijfspullen. Het is niet toegestaan om audio of video op te nemen, daar zorgen wij voor.
  • Sjaal, poncho, dekentje en een extra paar sokken.
  • We trainen ’s nachts ook buiten. Neem hiervoor een regenjas en warme kleding/schoenen mee.
  • Speciale dikke mat voor de Droomtraining. (Yogamatjes zijn vaak te dun, wij adviseren 1.5cm dikte)

Veel spullen kopen we in om verzendkosten te besparen en het makkelijker te maken voor cursisten , je vind ze bij Tao Tools. Kies voor afleveren op trainingslokatie tijdens het afrekenen en we nemen het voor je mee.

Samen reizen

We willen het stimuleren om zoveel mogelijk mensen samen te laten reizen. Hiervoor is een Facebook groep opgezet. https://www.facebook.com/groups/jaarprogramma2021/ of via het forum hier op de pagina rechts of onder het overzicht.

Ruim vóór het eerste weekend krijg je van ons per mail alle verdere logistieke details en informatie die je nodig hebt.

Agenda

No event found!