Jaarprogramma 2020 advanced (Compassie Parel)

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

We hebben hier een centrale pagina over Corona en de trainingen

Op deze pagina vind je alle informatie en updates over het Jaarprogramma 2020.

Na elk weekend zetten we hier de audio-opnames van de weekenden. Fantastisch om nog eens te beluisteren als je geweest bent, en uiteraard onmisbaar voor de mensen die een weekend moesten missen.

Laatste nieuws

Online training 30 januari
staat inmiddels online. Zie rechts of onderaan de pagina.

Index Chi Kungs van de modules
Deelneemster Femke Wuijts heeft een index gemaakt van de Chi Kungs zodat je precies kunt zien hoeveel tijd je per oefening kwijt bent en welke Chi Kungs bij welke module horen, je kunt hem hier downloaden.

Nieuwe Forum (rechterkant)
Om eventueel contact te faciliteren zodat je samen in het park kan trainen zonder lid te hoeven zijn van onze Facebook groep vind je rechts een knop op naar een Forum te gaan wat bij deze training hoort. Voorlopig op proef.
Er gelden de zelfde regels: geen reclame maken voor andere trainingen en geen links naar buiten posten aub.

Dieetwensen
We hebben een formulier gemaakt waarmee je je dieetwensen kunt doorgeven. Let wel, er wordt al rekening gehouden met vegetarisch, gluten-vrij en lactose-vrij, dit hoef je dus niet door te geven.
Hier vind je het formulier

Benodigd voor de training

Natuurlijk je droomtrainingsmat, waterfles en eventueel een deken.
We gaan dit jaar in het tweede weekend beginnen met het werken met het Jade ei voor vrouwen en het scrotale gewichtheffen voor mannen.

Vrouwen:
We nemen in het eerste weekend al een groot aantal jade eieren mee zodat je er een kan uitzoeken. Daarnaast heb je flossdraad nodig. Zorg dat dit een ongeparfumeerde versie is. Wij gebruiken een zijde versie met bijenwas.
Zorg voor een lange rok of wikkel doek voor je eigen en anderemans comfort. Voor ons heel fijn als je nog geen jade ei hebt om die vast te bestellen. Dat scheelt afrekenen op de trainingsdagen en je krijgt een goede factuur.
https://tao.tools/product/jade-ei/
https://tao.tools/product/tandfloss-zijde-met-bijenwas/

We hebben inmiddels ook een mooie olie voor (borst)massage. Zie https://tao.tools/product/massage-olie-voor-vrouwen/

Mannen:
We hebben maar een beperkt aantal gewichten dragers geimporteerd en niet iedereen wil meteen 50 euro uitgeven.
Gelukkig kun je de gewichten drager zelf maken. We hebben al waterflessen, houten blokken en koebellen gezien maar kijk naar dit voorbeeld van een DIY versie:

Gewichtdyi

Je kunt in een bouwmarkt vaak deze draadeinde met ring vinden, vleugelmoer erbij een wat 0.5kg gewichten bij een sportwinkel halen.
We hebben er ook nog een stel van klaar liggen: https://tao.tools/product/gewichten-houder-simpel/

De offciele versie ziet er zo uit:

Houder1

Ga je door met het gewichtheffen dan is het fijn dat je makkelijk wat gewichten kan wisselen. Voor ons weekend is dat nog geen issue en start je met 1 kilo. Je kunt hem hier bestellen:
https://tao.tools/product/gewichten-houder/

Naast de houder en de gewichten heb je ook nog een zijden doek (strook) nodig. Die moet ongeveer 1.2 meter lang zijn. Zacht en sterk genoeg om om het gewicht te kunnen dragen. Wij hebben er een beperkt aantal laten maken maar ook hier kun je dat heel goed zelf regelen.

Daarnaast is het fijn om wat massage olie te gebruiken (bij ons ook wel klotenolie genoemd). Wij hebben een versie, met uiterst geheim recept, samengesteld en verpakt in neutraal flesje.

Je vind al deze spullen in Tao Tools maar voel je dus niet verplicht het daar aan te schaffen.

Data komende trainingsweekenden

[MEC id="43974"]