Jaarprogramma Online (Parelbewustzijn)

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Beste deelnemer,

Welkom bij het Jaarprogramma Parelbewustzijn ONLINE.

Op deze informatiepagina plaatsen we alle relevante praktische info over het Jaarprogramma.

Online modules

Rode draad van het Jaarprogramma zijn natuurlijk de online modules 1 t/m 4:

  • 1: het Innerlijk Landschap 
  • 2: Seksuele Kung Fu 
  • 3: True Heart 
  • 4: Parelbewustzijn

Toegang tot deze online modules krijg je gefaseerd. Na aanmelding krijg je direct toegang tot alle 12 de lessen van module 1. Elke week, 12 weken lang, krijg je een bijbehorende mail ter inspiratie en ondersteuning. Over 12 weken, als je alle mails bij module 1 hebt ontvangen, krijg je toegang tot module 2. Nog eens 12 weken later kun je aan de gang met het materiaal van module 3. En nóg eens 12 weken later krijg je toegang tot module 4. Hierop zijn in principe geen uitzonderingen mogelijk.

Opnames live trainingsweekends

Op deze pagina vind je nog een tweede online schat: de opnames van de trainingsweekends van het Jaarprogramma 2020/2021 o.l.v. Reinoud Eleveld. Alle overdracht-momenten uit deze weekends nemen we op in beeld en geluid. Als deelnemer aan het Jaarprogramma Online krijg je daar t.z.t. toegang toe. Je vind de opnames in het menu aan de rechterkant (pc, laptop, tablet) of aan de onderkant (smartphone).

Goed om te benadrukken: dit materiaal is een fantastische aanvulling op de online modules. Gewapend met flip-over en stiften en interacterend met een groep brengt Reinoud de kennis uit de online modules als geen ander tot leven. Diepgang en entertainment gegarandeerd en dat zo'n 32 (!) uur lang: circa 8 uur per weekend.

Tao Café (en forums)

Mocht je over Facebook beschikken, dan maken we je graag attent op het Tao Café, onze (besloten) Facebook-groep voor alle cursisten van Taotraining. Via deze link meld je je aan: https://www.facebook.com/groups/taocafe. In deze groep kun je contact leggen met andere cursisten, ervaringen delen en vragen stellen. 

Heb je geen Facebook, dan kun je onze forums gebruiken, te vinden onder 'Mijn trainingen' > 'Forum overzicht'. ALs deelnemer aan het Jaarprogramma Online heb je toegang tot twee fora: eentje dat specifiek bedoeld is voor deelnemers aan het Jaarprogramma Online, plus het algemene forum voor alle cursisten van Taotraining.

Optie: live trainingsdagen

Mocht je in de loop van de training behoefte krijgen aan live trainen in een groep en onder begeleiding van een professionele taotrainer, overweeg dan om mee te doen aan één of meerdere van onze trainingsdagen. Als deelnemer aan het Jaarprogramma Online kun je voor 147 euro meedoen aan zo'n dag. Voeding en inspiratie gegarandeerd!

Optie: online coaching

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Voor een 1-op-1-sessie (in principe online) kun je terecht bij onze coaches.