6V. Het verslaan van de Rode Draak

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Welkom bij Module 6, het verslaan van de Rode Draak. Module 6 kent twee versies, een mannenversie en een vrouwenversie.

In deze module gaan we dieper in op de seksuele transformatie ofwel de seksuele kungfu, het fundament onder de training.

Mannen leren in de mannen-editie van deze module onder meer werken met specifieke testikelmassages en ze maken een begin met het scrotale gewichtheffen. Vrouwen leren in de vrouwen-editie, de versie die je nu voor je hebt, onder meer werken met het Jade Ei en de borstmassage.

Zowel mannen als vrouwen leren werken met de Vier Pompen in de ruggengraat en met de krachtige oefening de Powerlock. Dit zijn IJzeren Hemd technieken die gebruikt worden om de seksuele energie op krachtige wijze te kanaliseren.

Daarnaast introduceren we in deze module het werken met Parelbewustzijn in combinatie met de seksuele kung fu. Dit is een wezenlijke toevoeging aan de training die zeer ondersteunend werkt bij het de-traumatiseren en het herstellen van schade die je mogelijk opgelopen hebt - of veroorzaakt hebt - in je leven.

De opbouw van deze module is identiek aan die van de vorige modules. In de rechterkolom vind je het overzicht van de lessen, de onderwerpen, de audio en video. Er wordt automatisch bijgehouden wat je wel en niet gedaan hebt in de module, zodat je altijd makkelijk terugvindt waar je gebleven bent.

We wensen je veel plezier met deze nieuwe module!