Hoe nu verder? VV

[vc_row][vc_column][vc_column_text]We zijn nu aan het einde gekomen van een heel avontuur ten aanzien van het leren werken met de seksuele kung fu van de Interne Alchemisten uit het antieke China. Na deze les zijn er verschillende manieren om in contact te blijven met de training. Het zal discipline en overgave van je vragen om te blijven trainen zonder dat je een stok achter de deur hebt. Stuwing zal een rol gaan spelen in je leven en weerstand zal zonder enige twijfel af en toe opduiken. Herken het als deel van de training. De Chi Kung oefeningen ondersteunen een soepel verloop van de training.

Traditioneel gezien is het hebben van een dagelijkse Chi Kung- en meditatie-praktijk een verstandige stap. Een dagelijkse praktijk maakt dat de training zich stabiel ontwikkelt. We bieden hier geen dogmatische opeenvolging van richtlijnen. Het taoïsme is een esoterische stroming die onderwijst en richting geeft, maar het basisprincipe is dat iedereen zijn of haar eigen pad gaat lopen. Het ontwikkelen van een eigen practice is dan ook per definitie geënt op je eigenheid en persoonlijke omstandigheden.

Omlaag trainen

Met ‘omlaag trainen’ bedoelen we ‘herhalen, herhalen, herhalen’. Het is zeker aan te raden om het materiaal in deze online module opnieuw te doorlopen. Je zult versteld staan van hoe je steeds weer nieuwe details ontdekt, zowel in de theorie als in je eigen beleving.

In het kader van ‘omlaag trainen’ is het ook zinvol om het materiaal van module 1 en 2 nog eens - of voor het eerst - te doorlopen. Datzelfde geldt voor het boekje ‘De Vijf Vormen van Onsterfelijkheid’.

Een volgende stap in je training is Module 4, True Heart. Deze gaat over de samenhang tussen de Vijf Elementen, het Hartvuur en Destiny. Hoe bereik je een duurzame staat van emotionele balans en welbevinden? Ook deze lesmodule zit weer boordevol prachtig materiaal, zoals de Vijf Helende Klanken, Helende Handen 1 en meditaties ter voorbereiding van Parelbewustzijn. Het ontwikkelen van Parelbewustzijn staat centraal in Module 5.

Vervolg Seksuele Kung Fu

Wanneer je je meer wilt verdiepen in de seksuele kung fu kun je verder gaan met de volgende modules:

- Module 7: Het Verslaan van de Rode Draak /  Introductie Jade Ei

- Module 11: Beenmerg Nei Kung

- Module 24: Pornografische verslaving van de vrouw

Welke stappen je ook zet, alles draagt bij aan het verrijken van je leven. De seksuele kung fu maakt onderdeel uit van de onsterfelijkheidstraining van het taoïsme en vormt het fundament van Human Immortality en Earthly Immortality.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Index