Derde methode: ‘Medicijn’ maken

Hoewel je bij The Way of the Monk en Meervoudig Orgasme wel degelijk ‘Medicijn’ creëert, is dat meer een soort bijproduct dat automatisch ontstaat; de ‘Medicijn’-productie is dan ook minder effectief dan bij de derde vorm van seksuele kung fu, die we niet voor niets simpelweg ‘Medicijn’ maken noemen. Deze derde methode richt zich namelijk exclusief op het effectief, correct en langdurig leren produceren van dat ‘Medicijn’.

Verschillen

Anders dan bij de eerste methode, The Way of the Monk, werk je wel consequent met zelfbeminning en opgewonden seksuele energie.

Anders dan bij de tweede methode, Meervoudig Orgasme, is deze opwinding mild van aard en is de training niet gericht op het leren beïnvloeden van het mannelijke orgasme en het verkrijgen van nieuwe orgastische ervaringen.

In plaats van het ‘Medicijn’ automatisch te laten ontstaan, zoals bij de eerste en tweede methode in feite gebeurt, leer je in deze derde methode heel precies en stapje voor stapje hoe je op een veilige en efficiënte wijze ‘Medicijn’ kunt maken en zo een maximaal krachtig transformerend vermogen ontwikkelt.

Trainingsritme

Het trainingsritme bij deze derde vorm van seksuele kung fu ziet er weer heel anders uit dan dat van de twee hierboven beschreven methodes. Bij de eerste methode train je elke dag – eerst twee tot drie keer, dan tot wel negen keer en daarna weer minimaal twee tot drie maal. Elke dag, 365 dagen per jaar, de rest van je leven. Bij de tweede methode train je een week op, een week af; tijdens de week waarin je traint doe je dat minimaal één en maximaal drie keer per dag; in de week waarin je rust neemt, train je de massages en de Helende Klanken. In deze derde methode train je twee tot drie keer per week. Dus niet dagelijks trainen, zoals in de eerste methode, maar ook geen weekje rust, zoals in de tweede methode: twee tot drie keer per week, 52 weken per jaar.

Index