8.7 Hypofyse (vervolg)

Tot slot nog dit. In huiswerk 5 heb je al een klein druppeltje seksuele energie in de hypofyse laten stromen. Met dat druppeltje geef je als het ware voeding aan de hypofyse, je laadt haar op met energie.

Waar je vanaf nu ook mee kunt experimenteren: een druppeltje ‘Medicijn’ in de hypofyse laten stromen! Dan stroomt er dus zelfgenezend vermogen in de hypofyse.

Seksuele energie in de hypofyse zorgt voor het reactiveren van de hypofysye en de hormonale aansturing. Het ‘Medicijn’ in de hypofyse zorgt voor heling van de hypofyse en verfijning van die aansturing. Veel vrouwen merken dit aan hun cyclus, die harmonischer en natuurlijker wordt. Klachten als PMS, endometriose, een onregelmatige cyclus en emotionele onbalans kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Veel mannen merken dat in deze fase van de training hun pornografische fixatie begint af te nemen en dat ze seksueel veiliger worden voor zichzelf en anderen. Ook seksistische grapjes worden minder grappig, terwijl het gevoel voor humor juist sterker begint te worden.

Als je de seksuele energie via de Schedelpomp in de schedelholte hebt gebracht, heb je voortaan dus twee opties:

  • Een druppeltje seksuele energie direct vanuit de hersenstam en de middenhersenen in de hypofyse laten stromen
  • De seksuele energie eerst laten spiralen in de gliacellen en vervolgens een druppeltje van het ‘Medicijn’ in de hypofyse laten stromen.

Wat natuurlijk ook nog kan: de hypofyse links laten liggen en het ‘Medicijn’ in zijn geheel omlaag brengen.

Index