Orgastisch versus niet-orgastisch

Leren werken met de technieken van de Way of the Nun, zoals we in de tweede lesmodule leerden, is een heel betamelijke, veilige seksuele training. Het werd traditioneel toegepast door vrouwen die alle vormen van opwinding wilden vermijden, maar toch de energie uit de eierstokken wilden transformeren.

The Way of the Nun is relatief eenvoudig en veilig door te geven omdat je met niet-opgewonden seksuele energie werkt. Dit was door de eeuwen heen een reden om de transformatietechnieken op deze manier door te geven aan de volgende generaties, ook aan vrouwen die geen non waren. Echter, het leren werken met opgewonden seksuele energie maakt onlosmakelijk deel uit van de training. Hoe vind je daar de juiste overdracht?

Zelf leerde ik werken met de technieken waarbij je de opgewonden seksuele energie leert transformeren – dat wat we nu in deze module aanbieden –  via schriftelijke instructies.

Het was een veilige optie, maar allesbehalve ideaal.

Je kunt de seksuele kung fu waarbij je leert werken met opgewonden seksuele energie alleen echt leren als er sprake is van absolute veiligheidsintimiteit. Dat betekent dat er nooit iemand in de ruimte mag zijn als je traint. Dat is mogelijk als je schriftelijke instructies krijg, alleen is het heel lastig om daar alle details goed te krijgen en contact te krijgen met de subtielere lagen van de training.

Tegenwoordig hebben we moderne alternatieven. Audio-opnames van de instructies zijn nu mogelijk, iets waar we in deze module gebruik van maken. Het maakt het, misschien wel voor het eerst in de geschiedenis, echt mogelijk om de overdracht veilig én minutieus te laten plaatsvinden.

Er zijn dus twee manieren om de seksuele kung fu te trainen. Je kunt werken met niet-opgewonden seksuele energie en je kunt werken met opgewonden seksuele energie. De ene manier is niet beter dan de andere manier, maar het heeft dus wel bepaalde voordelen om te beginnen met de koele variant, the Way of the Nun, zeker in het licht van de betamelijkheid en seksuele veiligheid.

Het is geweldig dat beide vormen nu voor ons beschikbaar zijn. In deze moderne tijd kunnen we in het Westen zonder schaamte en schuldgevoelens onze seksuele gevoelens onderzoeken en ervaren. Sinds de seksuele revolutie mogen we genieten van opwinding, diverse orgastische platforms leren ervaren, volop experimenteren en onze seksualiteit ontwikkelen. Laten we de kans grijpen om dit unieke venster in de wereldgeschiedenis te gebruiken en de kennis van moeder op dochter door te geven. Hoe groter het aantal westerse vrouwen dat zich de seksuele technieken eigen maakt, des te groter de kans dat deze kennis in de toekomst niet verloren zal gaan.

Index