Tweede methode: Meervoudig Orgasme

De tweede vorm van seksuele kung fu heet Meervoudig Orgasme. Deze methode, kortweg de MO-methode, lijkt in eerste instantie misschien veel op de eerste methode maar verschilt toch aanzienlijk qua traingsritme en trainingsdoelen.

Training

De MO-methode maakt net als de eerste vorm gebruik van een zelfbeminningsvenster: terwijl je in opwinding bent kijk je met wijd open ogen naar een prikkelarme, idealiter witte muur, plafond, etc. De gedachte hierachter is dezelfde als bij The Way of the Monk: het doven van de dwangmatige behoefte aan externe opwindingsprikkels en het leren wakker maken van orgastische energie zonder die prikkels nodig te hebben.

Als je de hiermee beoogde switch – van waarnemen in het Uiterlijk Landschap naar waarnemen in het Innerlijk Landschap – eenmaal hebt gemaakt, dan richt je je interne beleving op het leren scheiden van ejaculatie, sperma en seksuele energie, zodat je kunt ejaculeren zonder ook maar iets van je orgastische kracht te verliezen. Op die manier ontstaat er ten eerste een rijk orgastisch vermogen – vandaar ook de naam Meervoudig Orgasme. Voer je de technieken correct en volledig uit en weet je de seksuele energie in de zogenaamde ‘mini-kringloop’ te brengen, dan ontstaat er bovendien een natuurlijke en verder automatische stroom van ‘Medicijn’.

Trainingsritme

Deze tweede vorm van seksuele kung fu vraagt om een andere en minder intense manier van trainen dan de hierboven kort beschreven eerste vorm. Waar je voor The Way of the Monk elke dag intens en veelvuldig dient te trainen, vraagt de MO-methode om een ritme waarbij je de basistechnieken een week lang traint – zeven dagen achter elkaar dus – gevolgd door een week waarin je de basistechnieken met rust laat. De week waarin je traint, train je minimaal één keer en maximaal drie keer per dag. De week waarin je rust, besteed je wel tijd aan bepaalde penis- en testikelmassages alsmede aan de Vijf Helende Klanken (zie  Module 4).

Traingsdoelen

Deze tweede vorm van seksuele kung fu is in eerste instantie gericht op de ontwikkeling van meervoudig-orgastische vermogens en het leren ervaren van andere typen orgasmes dan het bekende piekorgasme. Het ‘Medicijn’ ontstaat vervolgens min of meer automatisch.

Valkuil

Een grote valkuil van deze methode is hyperseksualiteit. Hyperseksualiteit betekent dat je méér in seksuele opwinding dan wel extase komt dan je vanuit je testikels kunt voeden. Is de energie in je testikels op, dan ga je die voeding vervolgens uit je nieren halen. De energie in de nieren geldt als de startmotor-energie van onze hele energetische huishouding. Put je deze energie uit, dan kan in het hele lichaam – en om te beginnen in de nieren – vitaliteitsschade ontstaan.

Voordeel

Een belangrijk voordeel ten opzichte van The Way of the Monk is dat je je op deze manier kunt ontworstelen aan dwangmatig seksueel gedrag zoals pornografische fixatie, prostitutiebezoek en andere vormen van seksuele verslaving terwijl je wél orgastisch actief kunt blijven.

Index